Kun suunnitelmat menevät uusiksi ja lomaväsymys iskee..

Niin koitti se odotettu perjantai, että koko perhe on vihdoin lomalla. Vesirokko on selätetty ja keväinen tautikierre takanapäin. Se kamala tautikierre valvomisineen ja pyykkäämisineen, jota ei jaksa tai viitsi edes muistella kesäisinä päivinä! Vaan mitäpä vielä, mahatautihan se iski alkavan loman kunniaksi uudelleen, jo kolmatta kertaa tänä keväänä. Ja niin luulin olevani jo valmis vastaanottamaan melkein mitä vain, en ollutkaan enää valmis tähän. Ja aina sitä lataa mielessään kuvan "unelmalomasta" ja kuitenkin todellisuus heittää sitten jonnekin ihan muualle.

Nämä kuvatkaan eivät nyt varsinaisesti liity tekstiin, mutta iloa on tuonut sisällä lapsille tuo vanhaan kaappiin tehty nukketalo. Olo on vielä kuin jyrän alle jääneellä ja nämä kuvat olivat unohtuneet aikaisemmista teksteistä pois. Äitini tekemät viltit pupuille, jotka kuulemma sairastavat nekin! ;) Kovin on huonovointista väkeä pyörinyt täällä päin, lepoa ja Netflixiä lääkkeenä!

Anteeksi tämä ylidramaattinen vuodatus- johan helpotti.. Kyllä se kesälomakin vielä alkaa, enää en aijo otaa siitäkään asiasta stressiä. Ja suunnitelmissa on mennä päivä kerrallaan, minne nokka näyttää. Koko perheen tunnelmien ja voimien mukaan. Suorittamatta yhtään mitään tai suunnittellematta etukäteen  menoja sen suuremmin! Katsotaan kuinka pitkälle kotipihasta päästään.

Kommentit (1)

Tähtityttö
2/1 | 

Voimia ja lämpimiä ajatuksia teille! Kesä on vielä edessä, ja kuulostaisi että teillä on nyt sairastelut sairasteltu pitkän ajan edestä, joten suunta sen suhteen ei ole kuin ylöspäin. :)

Huomasin kummasti oman kommentointini jääneen blogin siirryttyä Kodin Kuvalehteen.. Äläkä kysy syytä, sillä yhtä usein täällä vierailen kuitenkin. Joten nyt kun näin aktiivisena kerrankin olen, niin muistan kiittää hyvästä ja kauniista blogista; kiitos. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla