Aloitettiin joulun fiilistely ja kaivettiin jo muutamia koristeita kaapin kätköistä esiin. Vanhat paperiset tähdet muuntui betonipastalla ja uusia koristeitakin oli tehtävä. Betonipastalla tehtyjä töitä ja niiden askartelua voit tulla kanssani tekemään Tampereen käsityömessuille Kodin Kuvalehden ja Suuri Käsityö -lehden osastolle. Olen paikalla pe klo 14-15, La klo 12.30-13.30 ja Su klo 13-14. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle! :) 

Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa toteutettavat käsityömessut kokoaa saman katon alle monta upeaa tekijää. Messuille kannattaa varata paljon aikaa, sillä löytöjä tekee varmasti. Messuilta olen löytänyt joka vuosi parhaat uniikit joululahjat, kauniita käsintehtyjä vaatteita, koruja askartelumateriaalia ym. Messuilla on luvassa myös muotinäyöksiä, työnäytöksiä, askartelutori ja kahviloita. Täältä voit tarkistaa messujen aukioloajat ja ostaa ennakkoon lippuja. 

 Katso lisää betonipastatöiden askartelusta täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla