Vasta pestyn räsymaton tuoksu tuo monella tavalla hyvän mielen. Sateenkaaren värein koristeltu juuriharja on piristys ahkeralle mattopyykkärille ja hauska kesätuliainen mökkivierailulle.

Tee näin: Käytä veden- ja kulutuksen kestävää akryyliväriä, esimerkiksi Hobby Line Matt Fabre Acryl -maalia. Suojaa työpiste roiskeilta. Maalaa puisen juuriharjan ”selkään” vapaalla kädellä erivärisiä raitoja tai pilkkuja. Tarkkoja kuvioita saat itsetehdyn tai valmiin sabluunan avulla. Jos maalaat useita kerroksia, anna edellisen värin kuivua hyvin. (Perhos sabluunat; Sinelli. Puiset juuriharja Tokmanni.)  

Kun viimeinenkin maali on kuivaa, pakkaa valmis harja kauniiseen pakettiin mäntysuovan kanssa. Kuvioi samalla tavalla myös pieni puinen juuresharja tai kynsiharja. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla