Kesän maut lautasella ja iltapalaksi mansikoita..

Mikä kumma siinä onkaan, että itsekasvatetut yrtit, salaatit ja vihannekset vaan maistuvat NIIN paljon paremmalle? Koska ei olla tänne muuttaessamme oltu minkänlaisia "viherpeukaloita", myös onnistumisen tunne on valtava. Oli kyse sitten helppokasvuisesta mintusta tai mistä hyvänsä vihanneksesta, ME ONNISTUTTIIN- eikä ne kuolleet, kuten lapsena kaktuksetkin. Ja nyt on ensimmäinen sato korjattu ja syöty rakkaudella. Uusia on onneksi tulossa vaikka kuinka lisää, eikä tässä lautasella ihan kaikki ole vielä omalta pihalta! Kurkut ja tomaatit kypsyvät.. Pieni puutarhakärpänen on puraissut! Ja joku on muuttanut raparperilehden alle..

Iltapalaksi mansikoita.. Voihan kesä!

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla