Vanhaan kunnon karhutölkkiin ilmestyi talvinen maisema!

Lumet suli ja lumiukosta jäi jäljelle vain pihalle hattu :) Kuistille tehtiin kuitenkin lasten kanssa minimetsä piristämään pimeyden keskellä. Kärpässienet tehtiin Das-massasta ja maalattiin akryyliväreillä. Massaa voi ostaa askartelukaupoista ja lumien sulamisen myötä metsästäkin vielä ehtii hakea sammalta. Peura on ostettu joulumarkkinoilta aikanaan ja karhutölkit kirpparilta.

Kuistilla tuo pieni asetelma tervehtii pimeästä ja kylmästä sisälle tulevia. Kertoo tarinaa metsästä, joka odottaa ylleen lumihuntua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla