Kädet on upotettu taas multaan ja vanhat pelargoniat pääsi ulos talvisäilöstä. Oli piipahdettava myös läheiseen puutarhamyymälään ja mukaan tarttui muutama uusi kesäkukka. Keltaiset samettiruusut oli tytön mielestä niin kauniita, että niitä oli hankittava dahlioiden, petunioiden, surfinoiden ja tähtisilmän lisäksi.  

Ihastuin kovasti kerrottuihin pelargonioihin, surfinoihin ja orvokkeihin. Kesäkukkien joukkoon istutettiin lankaköynnöstä ja hopeaputousta. Pastelliset sävyt sopii romanttiseen puutarhaan ja tuovat sopivasti mummolafiilistä kesämajaan. Lisää lettuliiterin sisustuksesta voit katsella täältä. Samaan aikaan kun omenapuun upeat kukat leijailee alas, pihalla kukkii verenpisara, lumpipalloheisi ja ihan pian myös syreeni. 

On tämä kesäkuun alku upeaa aikaa puutarhassa ja joka puolella riittää katseltavaa, kuvattavaa ja myös tekemistä. Ohjeen syreenistä tehtyyn kukkajuomaan ja sokeriin löydät täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla