Ystävänpäivä lähestyy ja mietittiin minkälainen kortti olisi mukava antaa tai saada. Meiltä jäi jouluna käyttämättä nämä KK:n joulunumerossa ilmestyneet "lahjakortit" ja päätettiinkin käyttää niitä ystävänpäiväkortteihin. Lahjakortit saat tulostettua täältä, klik. Yhtä hyvin kortteihin voi kirjoittaa itse käsin arvontavoiton tai vaikka lasten kanssa piirtää kuva, joka paljastuu raaputuksen alta.  

Tarvitset: 

  • kontaktimuovia
  • sakset
  • astianpesuainetta
  • mustaa akryylimaalia
  • kuvioteippejä

Leikkaa haluamasi teksti kuviosaksilla irti ja liimaa se korttipohjaan. Tulosta lahjakortit täältä; klik. Voit myös kirjoittaa käsin lahjakortin tekstin suoraan korttiin. Vaihtoehtoisesti voit myös tulostaa tekstin pohjan ja liimata korttiin. Leikkaa kontaktimuovista sopivan muotoinen- ja kokoinen pala tekstin päälle. Maalaa kontaktimuovin muoviosio seoksella akryylimaalia 2/3 osaa ja astianpesuainetta 1/3 osa. Anna maalattujen kontaktimuovien kuivua (n.20 min) ja irrota maalattu muoviosio ja aseta lahjakortin tekstin päälle. Koristele korttipohjat kuvioteipein. Lahjakortti on heti valmis raaputettavaksi. Nämä jäivät odottelemaan kuitenkin vielä ystävänpäivää! 

Itsetehty lahjakortti ilahduttaa varmasti. Kaiken kiireen ja tavaran paljouden keskellä, yhteinen aika on kultaakin arvokkaampi lahja. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla