KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Olohuoneesta tuli entistäkin mieluisempi koko perheelle, kun saatiin asennettua sinne voimistelurenkaat ja puolapuut. Vanha vitriini sai siirtyä keittiöön ja tilalle asennettiin kauniit kotimaiset puolapuut. Puiset puolapuut sopii hyvin sisustukseen ja mikä parasta, nykyisin olohuoneessa vietetään enemmän aikaa. Kaksi viikkoa näitä testanneena en vaihtaisi enää pois! :) Lapsilla on lupa kiipeillä luvan kanssa ja samalla ne mahdollistavat meidän vanhempienkin kotitreenit iltaisin. 

(Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Näitä puolapuita on testannut meillä lapset ja naapuruston ystävät. Ne on herättäneet innostusta ja hauskoja hetkiä vaikka kuinka. Parhaimmillaan puolapuissa on roikkunut neljä lasta yhtä aikaa. Kerrankin kiipeily omassa olohuoneessa on lapsille sallittua. Taidot kehittyy huomaamatta leikkien ja ohimennen voi käydä myös keinumassa omassa olohuoneessa. Vaikka sitten kattoon asti! 

Joku varmaan muistaakin ne vanhat kirpparilta ostetut voimistelurenkaat, jotka meillä roikkui ennen olohuoneessa. Onneksi saatiin päivitettyä ne vihdoin uusiin ja turvallisempiin. Voimistelurenkaat on valmistettu alusta loppuun käsityönä Suomessa kestävästä koivuvanerista. Voimistelurenkaat on tukevat lapsen ja aikuisen käsiin ja kestävät isotkin hypyt. Niiden tilalle voi helposti vaihtaa myös trapetsin, jolla on mahdollista tehdä kieppejä ja keinua. Lisää tietoa voimistelurenkaista löydät täältä.

Pieni ballerina ja koko muukin perhe on ollut innoissaan näistä sisustusmuutoksista. Upeita esityksiä ja temppuja on saatu seurata suoraan olohuoneen sohvalta. Myös itse olen onnistunut tekemään tehokkaita kotitreenejä ja venyttelyitä puolapuiden sekä voimistelurenkaiden avulla. Paras sisustus kestää leikin ja innostaa temppuilemaan. Koti on tarkoitettu elämistä ja hyviä hetkiä varten! 

Kommentit (5)

Kats
7/5 | 

Olen katsellut näitä puolapuita ja voimistelurenkaita jo pitkään. Ehdottomasti hankintalistalla varsinkin nyt!

niuho
9/5 | 

Moikka!

Suomen kielessä kuitenkin tapana taivuttaa verbiä monikon mukaan: Puiset puolapuut sopiVAT, ne oVAT herättäneet, voimistelurenkaat oVAT tukevat jne. Kukaan ei oleta perus nettikirjoittelussa huoliteltua kieltä, mutta oikean lehden sivuilla blogikirjoituksissa olisi kiva ettei huomio jatkuvasti kiinnittyisi näin yksinkertaisiin kielioppivirheisiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla