Ihana lumisade leijaili meidänkin pihaan ja oli kaivettava talvimyssyt esiin kaappien kätköstä. Nämä äitini tekemät talvimyssyt saavat aina niin hyvälle mielelle. Yksi "pupu" innostui tekemään pihalle monta lumienkeliä.

Pupumyssyn ohjeen löytää kirjasta: Suloinen sammakkomyssy ja muita neulottuja eläinasusteita, Nuriya Khegay. Tuota kirjan ohjetta on muokattu omaan makuun. Kirjan ohjeen nalle ja kettu on myös välillä kuvissa vilahdellut täällä blogissa. Ollaan niin onnekkaita, kun äitini on innokas tekemään käsitöitä ja joka vuosi lapset on saaneet jonkun uuden hauskan myssyn. Tuo muffinssi ja pöllö on myös ihan suosikkeja! 

Suloisten myssyjen myötä mukavaa maanantaita ja pakkaspäiviä!

More content below the advertising

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

More content below the advertising
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram