Olin jo pitkään haaveillut, että ennen vauvan syntymää olisi mukava päästä käymään Junibacenissa lasten kanssa. Skansen ja monet muut Tukholman lapsiperhekohteet on jo kertaalleen käyty katsomassa. Lapset on myös juuri siinä iässä, että paikka kuulosti sopivalta ja monet Astrid Lingrenin saduista on heille jo tuttuja. 

Söpöt Lingrenin saduista tutut pienoismaailmat houkutteli lapset leikkimään ja noihin lavasteisiin oli todella panostettu. Peppi Pitkätossun Huvikumpu, Katto Kassisen asunto ja muut suositut satumaailmat saivat lapset huokailemaan ihastuksesta. Eemelin puutyöverstas oli upea ja meidän tulisi kuulema rakentaa kotiin samanlainen. Olen kuullut, että paikka voi olla toisinaan tosi ruuhkainen, mutta tämä päivä oli onneksi rauhallinen ja muita lapsiperheitä oli aika vähän. 

Alueella kiersi satujuna joka oli paikan jännittävin kokemus. Alle 5 vuotiasta satujuna voisi hieman pelottaa ja etenkin Veljeni Leijonamielen lohikäärmeen sola sai 7 vuotiaankin käpertymään kainalooni. Satujunan selostuksen sai suomeksi ja se kiersi läpi myös Eemelin Kissankulman, Ronja Ryövärintyttären metsät ja monen muun suositun satumaailman. Pienoismaailma oli todella hienosti toteutettu lavasteineen ja pienine yksityiskohtineen. 

Junibackenissa meidän vierailupäivänä oli tarjolla myös muutama teatteriesitys, jotka kävimme katsomassa. Teatterin lisäksi joskus voi päästä mukaan askartelemaan tai saada kasvomaalauksen päivästä riippuen. Junibackenin suloisessa kahvilassa kannattaa käydä samalla visiitillä syömässä lounas herkkuja unohtamatta. 

Viihdyttiin Junibackenissa muutama tunti ja paikka sopi hyvin päivä Tukholmassa kohteeksi. Djurgårdenin alueella sijaitsee toki myös monia muita nähtävyyksiä, kuten Skansen eläinpuistoineen, Gröna Lund sekä Nordiska Museet. Lue lisää Junibacenista täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla