Mielikuvitus ja luovuus on koetuksilla, kun sairaspäivät venyvät sisätiloissa

Meidän mahatautiputki on venynyt, mutta viikonlopun synttärisankari sai vuoteeseen kuitenkin prinsessakohtelua. Aamupalaksi ihan itse tehtyä hedelmäkakkua ja gefilusmehua- tadaaa! Kummatikin lapset olivat todella innoissaan, ihan tavallisesta päärynästä, vesimeloonista ja hedelmistä. Koko kakku katosi hetkessä lasten suihin, pitää ilmeisesti tällaisia erityisiä herkkukakkuja tehdä useammin!

Mielikuvitus on ollut koetuksilla, kun on vietetty monta päivää sisätiloissa. Onneksi lapset ovat luonnostaan luovia ja meidän koko olohuone on mm. muuttunut yhdeksi isoksi bungalowiksi. Ja pahin taitaa olla nyt onneksi takanapäin ja tänään päästään jo "karanteenista" takaisin ihmisten ilmoille. Voi huokaista helpotuksesta, että onneksi ei kuitenkaan mahatautia vakavampaa.

Mitä siis tehdä lasten kanssa sairastuvalla?  Tulin tulokseen, että ei aina tarvitse keksiä ohjelmaa. Välillä voi tylsistyä ja ne lasten itse keksimät leikit on parhaita ja kummasti sitä tekemistä kotona aina lopulta löytyy. Luovuus kasvaa ja muutamasta kasasta tyynyjä sekä peittoja saa ihanan leikin. Majassa voi vaikka suputella salaisuuksia koiralle, joka ei ehkä ole ihan niin innoissaan kaikesta hössötyksestä! :)

Pienet taimet kohottelevat kohti aurikoa, ihan niin kuin mekin! :) Täältä taas tullaan!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla