KAUPALLINEN YHTEISTYÖ/ Pampers. 

Minusta tulee ensi kesänä kummitäti ja sain tehtäväkseni suunnitella vauvajuhlat ja askarrella juhliin vaippakakun. Vauvajuhlat eli Baby Showerit ovat mukava tapa hemmotella tulevaa äitiä ja viettää rauhassa aikaa ystävien kesken. Juhlia ei ole koskaan liikaa ja pieni luksus arjen keskelle tulee varmasti tarpeeseen tulevalle äidille. Ajatuksena vauvajuhlissa on, ettei juhlien sankarin tarvitse nähdä vaivaa niiden eteen ja juhlissa on mukana lähimmät ystävät ja ehkä sukulaisiakin. Onhan usein tulevalla isälläkin varpajaiset. 

Vauvajuhliin suunnitellaan ohjelmat ja tarjottavat juhlan sankarin mukaan. Hauskoja askarteluita vauvajuhlissa voi esimerkiksi olla kipsimahan tekeminen, vauvanbodyn tai vaikkapa pienen tyynyliinan koristelu kangasväreillä. Mukava yllätys tulevalle äidille voisi olla myös pieni käsihoito tai muu hemmottelu juhlien yhteydessä. Herkkuihin ja tarjottaviin yleensä osallistuvat kaikki vauvajuhlille tulevat. Vaippakakku tehdään vauvajuhliin etukäteen ja kannattaakin yhdessä miettiä, mitä kaikkea vaippakakkuun voisi laittaa ja mistä tuleva äiti pitää. 

Mietin vaippakakkua suunnitellessani, mitä "uutta" voisin laittaa siihen ja muistin tämän äitini tekemän "tuttirepun". Tuttireppu oli omilla lapsillani joskus ihan hittijuttu ja pupun mukana repussa tutti pysyi tallessa pitkilläkin reissuilla. Päätin tehdä vaippakakun perinteiseen tyyliin ja asetella pupun tuttireppuineen lopuksi kakun päälle istumaan. Pupun alla on pieni body taiteltuna "tyynyksi". Vaippakakun rakentamiseen meni 2 pakettia Pampers- vaippoja. Ne sopivatkin vaippakakun tekemiseen hyvin, koska ne ovat siistejä valkoisia, eikä niissä ole räikeitä värejä tai logoja. 

Käytin vaippakakun rakentamiseen myös kuminauhoja, hamppunarua, lahjapaperia ja pieniä sukkia. Tein kakun pahvisen tötterön ympärille kerros kerrokselta, kuminauhoja apuna käyttäen. Lopuksi leikkasin kuviosaksilla lahjapaperista sopivat suikaleet kakun ympärille niin, että kumilenkit sai piiloon. Viimeistelin paketin hamppunarulla ja pienillä sukilla, jotka rullasin ruusuiksi kakun koristeeksi. Lopuksi kakun ympärille voi lisätä muilta ystäviltä tulevat lahjat. 

Pienistä sukista saa helposti pyöriteltyä ruusuja vaippakakkuun. Vauvan bodyt ja muut vaatteet voi myös taiteilla kakkuun koristeiksi. 

Kakku valmiina odottamassa juhlia ja muita koristeita ympärilleen. Onko sinulla tulossa vauvajuhlat tai kuva aikanaan tekemästäsi vaippakakusta? Pampersilla on nyt vauva.fi:ssä käynnissä kuvakilpailu, jossa 5 hienointa vaippakakkua palkitaan design-vauvatarvikkeita sisältävillä Vauva BOXeilla. Kilpailuun voit osallistua täällä, klik. Paljon ihan mahtavia vaippakakku ideoita ja kuvia siellä näytti jo olevankin. 

Kommentit (1)

00
2/1 | 

Voi ei miten ihana! Mulla on myös vauvakutsut tulossa keväällä, taidankin kokeilla vaippakakkua?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla