Kukka-asetelma vanhaan vuokaan ja viikonloppu kuvina..

Kannettiin juhannukseksi kukkia sisälle juhannustunnelmaa tuomaan, jostain kumman syystä ;) Viikonloppu meni hujauksessa ystävien kanssa. Supinaa riitti lapsillakin yömyöhään asti ja juhannustunnelmaan päästiin sateesta huolimatta. Juhannusherkut tehtiin nyyttärimeiningillä, niin ei tarjoilut kaatuneet yhden harteille. Yhdessä laitettiin juhannus kotiin, saunottiin ja herkuteltiin! Menossa "vähän" rähjääntyneet prinsessat pääsivät pulahtamaan illan päätteeksi ruusukylpyyn, ohjeen siihen löydät täältä- klik. Kaiken syömisen välissä oli käytävä myös urheilemassa metsässä ja hyppimässä ylimääräiset energiat pois. Instagramissa lisää kuvia, klik. Onneksi saatiin muutama sateetonkin hetki, aurinko tulisitko takaisin vielä, jos oikein kauniisti pyydetään..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla