Puutarhaa katsellessa silmänurkassa pilkahtaa jo kesäinen keittiöpuutarha ja oma kasvimaa. Kuistilla on lämmin ja pienet taimet voi laittaa valoon kasvamaan. Koska kevät tekee lujaa vauhtia tuloaan ja istutettiin lasten kanssa kesää varten taimia. Tänä vuonna tehtiin taimipotit ylimääräisistä säilyketölkeistä ja naruista. Kokosin kaikki menneiden vuosien ohjeet tähän. Vanhat sanomalehdet ja säilyketölkit kannattaa käyttää hyödyksi.  Sanomalehdistä on helppo tehdä istutuspotteja, jotka voi taimen vahvistuttua upottaa kätevästi suoraan multaan. Paperiruukut maatuvat nopeasti

 

Jos origami -taittelu on liian haastavaa, katso helpompi ohje. 

Istutuspotteihin voi halutessaan istuttaa myös rairuohon. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla