Tampereen Kädentaidot -messuilla törmäsin näihin suloisiin perhoskoruihin. Käsityömessuilla nähtävässä mallissa perhoskoruun oli kiinnitetty paketin kaikki perhoset, mutta päättiin tehdä omanlainen versio.

Ensimmäistä kertaa kokeilin jääkristalligeeliä korujen tekemiseen. Jääkristalligeeli sopii kaikenlaisille pinnoille mm. lasi, metalli, muovi, puu, savi ja kivi. Jääkristalligeelillä saa tehtyä myös kauniita pintoja lasimaljakoihin ja lyhtyihin- katso ideakuvia täältä. 

Perhoskoru

Tarvikkeet:

  • 1 paketti Kevättä ilmassa -perhosia (sis. kaksipuoleinen Naturally from Finland -kuviopaperi ja 6 arkkia hienokaiverrettuja perhostarroja). Katso tuotetiedot täältä, klik. 
  • Viimeistelyyn jääkristalligeeliä ja hopeisia tai haluamasi väristä hilettä. Katso tuotetiedot täältä, klik. 
  • Tee näin; Liimaa kaksi perhostarraa vastakkain paperiin, niin että paperi jää perhostarrojen väliin. Leikkaa perhonen ääriviivoja myöden irti. Koristele perhosten siivet molemmilta puolilta ohuelti jääkristalligeelillä ja ripottele kosteaan geeliin hileitä. Jätä hopeiset ääriviivat paljaaksi. Kokoa perhoskoru haluamallasi tavalla. 

Tämän perhoskorun osasi tehdä jopa meidän kuusivuotias. Muutama näistä meneekin tytön ystäville joululahjoiksi. 

Katso ohje myös perhosheijastimiin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla