Vohveliraudalla huippuhyvät leipäset..

Tämän kesän päätähuimaava keksintö on ollut vohvelirauta, jossa voi helposti tehdä aamupalaleivät. Joskus haikailin voileipägrillin perään, mutta tämä ajaa saman asian. Ja juuston lisäksi sisälle voi toki sujauttaa ihan mitä kaapista löytyy. Meidän versiossa on tomaattia ja kinkkua. Myös ruisleivästä saa herkut helposti ja yrtitkin löytyivät omalta pihalta. 

Tällaisia kulinaristisia mietintöjä tällä kertaa, sillävälin kun me poljetaan pitkin Ahvenanmaata. Reissua pääsee seuraamaan facebookissa ja instagramissa- klik. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla