Käsityömessuilla oli tänään huippu mukava päivä! Oli kiva nähdä kaikkia, jotka kävivät moikkaamassa meitä ja päästä juttelemaan askartelun lomassa Kodin Kuvalehden ja Suuren Käsityö -lehden pisteelle. Iso kiitos! Askarreltiin pisteellä pitsiseen piparkakkutaloon koristeita ja mukaan pääsi myös itse tekemään ja kokeilemaan miten silkkimassa toimii. 

Itse olen kiertänyt käsityömessuilla käsityöopettaja äitini mukana ihan pienestä pitäen ja tänään omakin tyttöni Aurelia pääsi osallistumaan messuille ensimmäistä kertaa. En olisi uskonut, että toinen tahtoo ja jaksaa olla tapahtuman ihan loppuun saakka ja kierreltiinkin koko päivä ohjauksen jälkeen messut läpi. Ja olihan siellä taas vaikka mitä ihanaa! Käsityötarvikkeita, ideoita ja kauniita käsintehtyjä tuotteita. 

Parasta neidin mielestä oli päästä tekemään itse ja ostoksille. Aurelia löysi kotiinviemisiksi messuilta käsintehtyjä nukenvaatteita, askartelutarvikkeita ja suloisen nimikoidun "lusikkakorun" Belovedilta. Tuo kaunis koru oli saatava heti kaulaan roikkumaan ja omalla pitsinarulla se onnistuikin. Belovedilta olen aikaisemmin ostanut itselleni kummankin lapsen nimikoidut kaulakorut ja suloisen kakkulapion, klik.

Lopuksi vietettiin vielä tovi Suomen 4H-liiton Ekokarnevaalit-työpajassa, jossa sai tehdä järviruokohimmeleitä ja Pom pom -kukkia sanomalehdestä. Ja voi kuinka paljon hienoja askarteluita luonnonmateriaaleista osastolla olikaan. Noita himmeleitä on päästävä vielä viikonloppuna tekemään! 

Meidän kanssa voi tulla askartelemaan vielä huomenna klo 12.30-13.30 ja sunnuntaina klo 13-14 Kodin Kuvalehden ja Suuren Käsityö -lehden pisteelle! Pisteellä voit osallistua myös pillihimmielityöpajaan lauantaina klo 11-12 ja 14-15. Toivottavasti nähdään pian! :) 

Täältä, Klik. pääset katsomaan listan käsityömessujen parhaista löydöistä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla