Muutama viikko sitten meidän rakas Ransu -koira nukkui pois. Ransu meni nopeasti illalla huonoon kuntoon ja heti seuraavana aamuna eläinlääkärissä olin elämäni surullisimman päätöksen äärellä. Ransu nukkui hiljaa syliini ja sain olla onneksi sen vierellä ihan viimeiseen hengenvetoon asti. Olin aikaisemmin ajatellut, että en ehkä pysty. Onneksi pystyin, sillä se oli viimeinen palvelus uskolliselle ystävälle.

Kotona kaikki muistuttaa siitä, että yksi meistä on pois. Lapsille suru on ollut myös suuri. Lapset ovat kasvaneet koiran vierellä koko elämänsä. Se on ollut kaveri, jolle supsuttaa suurimmatkin salaisuudet. Ystävä, joka lähtee aina leikkiin mukaan. En tiennyt niin lapsirakasta koiraa edes olevan. Näissä blogin valokuvissakin näkyy Ransu niin monessa mukana. Yksivuotias etsii ystävää sohvan alta, keskimmäinen piirsi Ransulle kortin, vanhin lapsi on itkenyt ja kysellyt, miksei Ransu tule enää takaisin.

Meidän hääpäivälahja, mustikkapiirakkavaras, ilopilleri, pusuhuuli ja ale-pennuksi nimittämämme suuri persoona on poissa. Hyvää matkaa Ransu rakas, onneksi saatiin kulkea yhdessä hieno 10 vuoden matka.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla