Uusia makuja, herkkuja ja rentoa tunnelmaa

Kun käännyimme Umami ravintolan porteista sisään, näky oli upea ja talo kutsui herkuttelemaan. Lapset toivotettiin kuistilla jo erityisellä tavalla tervetulleiksi ja he saivat Umamin tapaan oman ruokalistan ja pienen väritystehtävän. Pääsimme leikkihuoneen viereiseen pöytään istumaan, joten saimme rauhassa tutkia ruokalistaa. Ja nyt kyseessä ei ole minkään sortin mainospuhe, vaan yksinkertaisuudessaan tuo ruoka oli yksi elämäni parhaimmista mitä olen koskaan syönyt. Umami sijaitsee kauempana keskustasta, mutta jos suuntana on vaikkapa talvisinkin auki oleva eläintarha, kannattaa tänne ehdottomasti pistäytyä. Ravintolan intohimona on tehdä ruokaa puhtaista raaka-aineista ja vain kauden parhaista tuotteista. Ravintola toimiikin yhteistyössä paikallisten raaka-ainetuottajien kanssa ja ruokien maut on upeasti yhdistelty. Myös juomat olivat erityisen tarkoin valittu ja itse tehty olut sekä luomu virvokkeet veivät kielen mennessään.. Tänne on ehdottomasti päästävä myös kesällä puutarhaan istuskelemaan ja nauttimaan herkullisesta ruoasta sekä ympäristöstä.

Toisena päivänä kävimme piipahtamassa Tallinnan boheemialueeksi nimetyssä Kalamajassa. Aivan Tallinnan sataman tuntumassa sijaitseva Kalamajan kaupunginosa on vierailemisen arvoinen paikka jo itsessään. Ennen kalasatamana toiminut alue on nyt trendikkäiden kauppojen ja ravintoloiden valtaama ja täynnä suloisia pikkuputiikkeja, jonne kannattaa varata aikaa. Me vierailimme ravintola Kukekessa, joka on erityisen viihtyisä paikka lasten kanssa liikkuessa. Ravintola tarjoilee herkullista ja "yrittelemätöntä" huippu hyvää ruokaa, edulliseen hintaan. Kukekessa lapsille oli oma ruokalista ja muutamia leluja viihdytykseksi. Tunnelma tuolla ravintolassa oli rento ja sisustus suloisen boheemi.

Herkullisiin makuihin päästiin vielä kotimatkallakin Eckerö Linen joulubuffetissa, jossa vietimmekin melkein koko laivamatkan. Lapset myös viihtyivät maistellen uusia jouluisia makuja ja ihaillen merimaisemia. Sopiva tapa päättää rentouttava reissu ja virittäytyä joulun odotukseen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla