Kaupallinen yhteistyö: Valio

Joskus on ihana yllättää lapset koristelemalla välipala hauskasti. Saatiin testattavaksi uusia Valio Gefilus® Kefir tuotteita ja tarjoilin mustikkajuoman myslin, hedelmien ja marjojen kanssa. Talvinen maisema syntyi nopeasti ja herätti lapsissa ihastusta. Herkullinen ja terveellinen välipala katosi lautaselta nopeasti. 

Moni jo tietääkin, kuinka tärkeää maitohappobakteerien vaikutus on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmis smoothie, sekä välipalat ovat terveellinen vaihtoehto koko perheelle. Maitohappoa sisältävien Gefilus -tuotteiden käyttöä suositellaankin jatkuvasti kuuriluontoisuuden sijaan. Vastustuskyky on todella koetuksella talvikuukausina ja sitä ei voi olla koskaan liikaa lapsiperheessä.  

Valio Gefilus® tuotteiden tärkeimmäksi ominaisuudeksi on nostettu niiden vaikutus vastustuskykyyn. Tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä C- ja D-vitamiinia, jotka ylläpitävät kehon puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. "Maitohappobakteereja esiintyy ihmisen elimistössä myös luonnostaan. Pääosa hyödyllisistä bakteereista sijaitsee suolistossa. Niiden tarkoituksena on hillitä haitallisten bakteerien kasvua. Suoliston hyvä bakteeritasapaino on tärkeää, sillä jopa 70 % vastustuskyvystä sijaitsee suolistossa."

Maitohappobakteereja ei voi saada liikaa, joten niitä sisältäviä valmisteita voi rauhassa nauttia pitkin päivää. Herkullisen Kefir -jogurtin lisäksi testattiin juotavaa smoothieta, joka on näppärä ottaa vaikkapa välipalaksi mukaan. Meillä juodaan smoothieta paljon ja kefir -juomaa voi käyttää hyvin smoothien valmistuksessa marjojen kanssa. Aina smoothieta ei jaksa tehdä alusta loppuun itse, joten silloin valmis smoothie on hyvä vaihtoehto. 

Juotavista Valio Gefilus® mehuista, meidän perheen suosikki on omena-rypäle. Mehussa ei ole lisättyä sokeria, vaan maku tulee ainoastaan hedelmien omasta sokerista. Mehun päälle lisäsin omenasiivun, johon painoin pienellä piparkakkumuotilla tähden. Lapsilta saadun suuren suosion jälkeen koristellaan ihan varmasti jatkossakin välipaloja yhdessä. Arjen pieniä iloja ei ole koskaan liikaa! 

Kommentit (1)

Veera | Oranssia
2/1 | 

Näyttää hyvältä ja kauniilta! :) Mä olen napsinut nyt muutaman vuoden ajan säännöllisesti maitohappobakteereja ja puolustuskyky on ollut kyllä kohdillaan. Kiva, että niitä voi saada myös "huomaamatta" mehuista ja muista Gefilus-tuotteista. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla