Pääsin piipahtamaan oikeassa herkkukaupassa eilen. Kaupan tuoksu oli jo ovella huumaava ja värit niin uskomattoman upeat, että huh! Olen kerran tuonut tytölle tuliaisina vaahtoavan kylpytikun, joka oli niin suuri suosikki, että sen perään on kyselty jo muutama vuosi. Asia korjaantui eilen ja löysin Lush myymälästä muitakin herkkuja kotiinviemisiksi. 

Tuon vaahtoavan ihmeellisen kylpytikun lisäksi ostin kotiin lapsille sateenkaaren väristä muovailtavaa kylpysaippuaa. Pakkohan niiden tekemistä oli päästävä kokeilemaan HETI, vaikka tarkoitus oli ensin säästää puuha vasta viikonloppuun. 

Massa oli helppoa käsitellä, joskin hieman murenevaa. Kaulittiin pötköä levyksi ja painettiin pienillä piparkakkumuoteilla suihkusaippuoita. Lapset muotoilivat myös omia taideteoksia vapaalla kädellä massasta. Mielettömän hyvä tuoksu levisi asuntoon ja värien sekamelska oli suloinen. Huomasin, että Lushilla on myös verkkokauppa, josta tätä sateenkaaren väristä ihmettä saa ostettua. FUN on hellävaraista iholle ja täysin vegaani. 

Muovailu oli huippuhauskaa ja valmiit tuotteet pakattiin pienestä tuoksukaupasta ostettuihin purkkeihin. Toivottavasti meitä odottaa illalla sateenkaaren värinen kylpyhetki ja kaikki viikon aikana kertyneet tomut saadaan huuhdeltua pois. Osa kylpysuihkuista pakataan vielä äitienpäivälahjaksi mummoille, onneksi mummutkin meilläpäin katselevat sateenkaarilasien läpi! ;) 

Rentouttavaa viikonloppua! Itsetehtyihin kylpypommeihin löydät ohjeen täältä. Ohjeen käsintehtyihin saippuoihin täältä. 

Kommentit (3)

Soile
5/3 | 

Nämäkö vain painettiin ja annettiin kuivua ja ovat valmiita? Säilyyköhän nämä kauan?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla