Kahvisaippuaa ystävälle ja itsetehtyjä lahjoja

Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä löydät tekemäni ohjeen myös näihin kahvisaippuoihin. Ideana näissä pienissä ohjeissa on, että jokainen voi ilman sen suurempia välineitä tai tiloja tehdä näitä pieniä itsetehtyjä lahjoja kotona. Vaikeustasokin on sellainen, että melkein jokainen pystyy nämä toteuttamaan. Näitä saippuoita olemme tehneet paljon monenlaisia lasten sekä ystävien kanssa. Itsetehty lahja yllättää varmasti ja on mukava saada. Kun tekee itse, saa juuri sellaisen kun haluaa..

Keväistä ilmettä olkkariin niiden kukkien lisäksi tuo myös nämä H&M homesta saapuneet sohvatyynyt! Itsetekemisen riemua jokaiselle ja tervetuloa uudet lukijat!

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

2/1 | 

Hei, mistä tämän kahvisaippuan ohjeen saisi kun olen onnistunut kadottamaan tämän kyseisen Kodin Kuvalehden, muistaakseni nro 4?

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla