Tee itse pyykkipojista yrteille nimikyltit sekä ikkunakiikku ja kurkkaa kuinka taimet ovat kasvaneet!

Tänään ilmestyneestä Kodin Kuvalehdestä löydät ohjeen tähän ikkunakiikkuun! Hyvin ovat meidän yrtit kasvaneet kiikussa, suojassa kissalta ja pikkuisilta käsiltä. Tämän idean nappasin aikoinaan omalta mummoltani ja myös aika moni meillä vieraillut on sellaisen rakentanut omaan kotiinsa!

Taidettiinkohan vähän taas innostua, sillä kuisti on ikkunakiikun lisäksi myös täynnä pieniä taimia ja niitä sitten istutellaan isompiin ruukkuihin ja koulitaan.. Äkkiä yrtit kasvavat näistä pienistä pois, mutta nämä maatuvat turveruukut on mahdollista istuttaa myös suoraan kasvupaikalle. Ja voipi olla, että myös naapurit ja ystävät saavat keväällä muutaman taimen itselleen, sillä yllättävän moni yksilö näyttää selvinneen. Nimikyltit on tehty pyykkipojista leimasimia ja tussia apuna käyttäen, pyykkipojat voi helposti siirtää myös isompiin ruukkuihin ja ne säilyvät myös seuraavaan vuoteen.

Piipahdin myös läheisessä puutarhamyymälässä, joka oli jo täynnä taimia, perennoja, kesäkukkia ja pensaita! Meinasin hullaantua täysin.. Kevät on kiireistä aikaa ;)

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla