Hiekkarantoja, huvipuistoja, kylpylöitä ja tunnelmallisia satamakaupunkeja

Saksassa riittää nähtävää lapsiperheille ja jo Lyypekin tuntumassa on paljon mukavia paikkoja. Listasin tähän muutaman paikan, joissa kannattaa vierailla, jos suuntana on Saksa lasten kanssa. Varsinkin kesän lämpiminä päivinä upeat hiekkarannat on vertaansa vailla!

Rerikin hiekkarannoilla Rostockin tuntumassa on ainutlaatuinen tunnelma. Pitkä  vaaleahiekkainen ranta ja rauhallinen pieni Rerikin kylä vierellä. Rannalla käy paljon lapsiperheitä ja luonto ympärillä on ainutlaatuisen upea. (kuvat yllä)

Jos ajatuksissa on huvipuisto, niin Hansapark Sierksdorfissa Travemünden tuntumassa on vierailemisen arvoinen paikka. Puistoon on rakennettu pienoiskoossa mm. Lyypekistä tuttuja rakennuksia. Kukkameri on myös ainutlaatuinen ja puutarhaan on todella panostettu!

Hansaparkissa on monta teemapuistoa, esityksiä, ravintoloita ja tekemistä varmasti koko päiväksi. Myös pienille lapsille löytyy monia laitteita, puistoja ja temppuratoja. Ja isommille lapsille ja aikuisille puistossa on hurjempia laitteita riittämiin! Puistossa voi käydä katsomassa erilaisia sirkusesityksiä. Esitysten aikataulut voi tarkistaa Hansaparkin sivuilta, klik. Perhepotretin sai nopeasti napattua Bonanza-Cityn teemapuistossa, jossa kaikki saivat pukeutua asianmukaisiin vaatetuksiin. Kuva on nähtävissä instagramissa, klik.

Kaunis Unesko kaupunki Lyypek hurmasi vanhoilla goottilaisilla rakennuksilla ja upealla jokimaisemalla. Lasten kanssa täällä on mukava käydä vaikkapa tunnin kestävällä jokiristeilyllä, jokivarren pikkukahviloissa tai nukkemuseossa, klik.

Jos haaveissa on kylpyläloma lasten kanssa, Ostsee-therme Travemünden vieressä tarjoaa hemmotteluun ja hauskanpitoon hyvät puitteet. Täältä kylpylästä pääsee pujahtamaan myös puoleksi tunniksi meren rannalle ja takaisin saunaan. Ulkouima-allas on mukavan lämmin ja saunamaailma jatkuu pihalle asti. Saunat Saksassa ovat sekasaunoja ja niihin mennään ainoastaan pyyhkeet kiedottuna, saunaan mennessä ne riisutaan. Koko saunamaailman alue on tekstiilivapaa, mutta kylpylän puolella ollaan uimapuvut päällä. Kylpylästä löytyi paljon tekemistä myös pienille lapsille ja me käytimme täällä aikaa peräti neljä tuntia. Kylpylässä on myös ravintola ja kahvila.

Travemünden vanhassa kaupungissa sataman varrella on suloisia pieniä ravintoloita ja kahviloita. Meidän suosikiksi siellä nousi Ristorante Casablanca, jossa istuimme viimeisenä iltaa vielä ennen laivan lähtöä. Levänneenä ja kylpylässä pulikoineena noustiin viimein Finnlinesin laivaan kohti kotia. Reissu oli upea ja Saksa hurmasi meidät täysin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla