Kaupallinen yhteistyö

Meidän vanha hiekkalaatikko oli jo elämää nähnyt ja kulunut käyttökelvottomaksi. Koska perheen uusi vauvakin varmasti jonain päivänä hiekkalaatikosta innostuu ja muutkin lapset leikkii vielä paljon pihalla, niin päätettiin laittaa hiekkalaatikko lapsille mieluisaksi. 

Tärkeänä kriteerinä pihan hiekkalaatikossa oli nostettava kansi, jotta perheen kissa tai muut kutsumattomat vieraat eivät pääse hiekkalaatikolle yöllä. Kansi myös suojaa roskilta ja syksyllä puusta tippuvilta kävyiltä ja lehdiltä. Plussaa on myös se, että lapset voivat itse laittaa kannen hiekkalaatikon suojaksi leikkien loppuessa. Täydellinen hiekkalaatikko lasten leikkeihin saatiin Jollyroomilta.

(hiekkalaatikko saatu Jollyroomilta bloginäkyvyyttä vastaan.)

Tämä Woodliin hiekkalaatikko on erilainen hiekkalaatikko kuin kaikki muut myös hauskan muotonsa ansiosta. Merirosvo ja laivaleikit sujuvat punaista ruoria ohjatessa ja tekstiilikatto suojaa samalla voimakkailta auringonsäteiltä. 

Samalla, kun aikuiset grillaa tai tekee puutarhahommia, suloinen hiekkalaatikkolaiva kutsuu lapset omiin leikkeihin ja herättää mielikuvitukselle siivet. Pidän tärkeänä sitä, että lapsille löytyy omia paikkoja pihalta toteuttaa, leikkiä ja sotkea kunnolla. Woodiilla löytyy myös monia muita leikkeihin inspiroivia leluja, leikkimökkejä ja paikkoja- katso lisää Woodliin valikoimaa.

Niitä paikkoja, joissa voi "luvan" kanssa työntää kädet hiekkaan, sotkea vedellä ja sen jälkeen juosta vaikkapa keinumaan pihakeinussa ei ole koskaan liikaa. Ajatuksena meillä on on rakentaa vielä pieni leikkimökki merirosvo -hiekkalaatikon viereen. Kun lapset viihtyvät on aikuisillakin hauskaa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla