Kaupallinen yhteistyö- Sinituote

Meillä on yläkerrassa kylppäri, jonne rempattiin myös vauvalle hoitopiste. Vauvan ja lasten myötä kylpyhuone on kovassa käytössä. Siivottavaakin kotona riittää kolmen lapsen jälkeen, mutta onneksi koko perhe osallistuu kodin siivoukseen. Yhteisten tilojen siivous kuuluu kaikille ja oikeanlaiset siivousvälineet helpottavat työtä kummasti. Innoissamme tutustuttiin yhdessä lasten kanssa siivoukseen saatuihin välineisiin. Esimerkiksi hiussieppari herätti heti ihastusta tässä pitkätukkaisten perheessä.

Vauva on alkanut sormiruokailemaan ja vauvan ruokailun jälkeen keittiössä rikkasetti on tärkeä väline. Rikkasetti on SINI 30v. kampanjan kunniaksi tehty erikoisvärillä, joka on tyylikäs kuparin väri. Se sopiikin erinomaisesti meidän keittiön kuparin väristen vetimien kanssa yhteen. Tässä testattiin kuka ehtii ensin nappaamaan vauvalta tippuneen ruoan- Ransu -koira, rikkasetti vai Lilli -kissa. Tällä kertaa ehdittiin ennen koiraa. Rikkasetti sai siis jäädä meidän keittiöön pysyväksi välineeksi.

Vanhemmat lapset jopa nauttivat siitä, kun laitetaan musiikki soimaan ja moppi viuhumaan yhdessä. Näiden uusien siivousvälineidenkin testaus oli hauskaa ja esimerkiksi ihmesieni herätti lapsissa kummastusta. Lasten oli helppo pestä kovia pintoja ihmesienellä, sillä sieni puhdistaa ilman pesuaineita.

Nämä kylppärin siivoukseen tarkoitetut täsmätuotteet tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Löydettiin tytön kanssa mm. kaapistosta vanhoja lasten piirtämiä piirrustuksia. Kaikki kylppärin tasot valaistuivat kummasti ihmesientä ja jynssäriä apuna käyttäen. Lattianpesussa käytettiin monitoimimoppia ja sen vaihto-osia. Kylpyhuonepesintä ja saumaharjaa. Kylpyhuonepesimellä sai helposti laatat puhtaaksi ja saumaharjalla siivosi pienetkin saumojen välit puhtaaksi. Tehokas kolmiteräinen kuivain kuivasi lopuksi lattian tehokkaasti. Nämä kylpyhuoneen siivousvälineet saavat jäädä vakituisesti meidän käyttöön. Verrattuna aikaisempaan moppiin ja pieneen käsikuivaimeen nämä toimiva uskomattoman tehokkaasti ja selkää säästäen. Lue lisää Sini -tuotteista.

Koko siivousurakan jälkeen tyttö toivoikin omaa ihmesientä huoneeseensa ja sen lupasin hänelle ostaa. Kuulema sitä varten, kun pikkuveli alkaa kohta piirtelemään seinille. Sain myös arvottavaksi 5 kpl 100 euron arvoista tuotepakettia. Osallistua voit kommentoimalla kuinka usein teillä pestään kylppäri? Palkinto arvotaan 15.3.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Lue arvonnan säännöt täältä.

Yksi tuotepaketti sisältää:
1 kpl SINI Rikkasetti (kampanjavärit: kupari, hopea, valkoinen)
1 kpl SINI Monitoimimoppirunko (Kampanjavärit: kupari-valk ja hopea-valk)
1 kpl SINI Laminaattipyyhin
1 kpl SINI Laattamoppi
1 kpl SINI Wc-harja (kampanjavärit: kupari, hopea ja valkoinen)
1 kpl SINI Teräväkuivain (kampanjaväri hopea)
1 kpl SINI Saumaharja
1 kpl SINI Kylppäriliina
1 kpl SINI Hiussieppari

Kommentit (63)

VenlaV
71/63 | 

Fiiliksen ja tilanteen mukaan. Meillä on kaksi vessaa ja yksi kylppäri, joita siivotaan sen mukaan kuinka paljon kiitä käytetään. :)

Jutta
78/63 | 

Täälläkin kolme lasta, joista nuorin juuri sormiruokailua harrastava 9kk. Siis tuttu tilanne. Jotain siivotaan koko ajan ja joka päivä ja kylppäri ja vessat kerran viikossa perusteellisesti.

Vierailija
79/63 | 

Meidän kylppäri pestään liian harvoin :(. Tavoite olisi kerran kuussa, muta nyt on pesty pari kertaa vuodessa. Ryhtiliike eli tavoite toteutettava heti tänä vuonna.

Leena1381
80/63 | 

Kylppärin seinät, suihkukaappi, lattia ja sauna pestään kerran kuukaudessa. Wc-pönttö ja lavuaari sekä kaapiston pinnat ja peili pestään viikoittain.

inkku
82/63 | 

Siivoan joka päivä vc :n pöntön ja kerran viikossa pesen lattiat pesualtaat pesen tarvittaessa kaakeleita myös puhdista tarvittaessa 

kasis
83/63 | 

Pesuhuone siivotaan, kuten muutkin tilat, viikoittain, mutta 2-3 kertaa  vuodessa "suursiivous", jolloin seinien yläosatkin puhdistetaan

Saila
85/63 | 

Kylppärin wc-alue pestään kerran viikossa, mutta itse kylppäri tulee pestyä kyllä aivan liian harvoin :/ Nyt olisikin kyllä siivoussetti tarpeen, jospa se innostaisi kylppärin jynssäykseen...

Nainen -83
86/63 | 

Tarpeen mukaan, mutta kunnolla vähintään kerran kahdessa viikossa. Kelpaisi setti!

Elise H.
90/63 | 

Vähintään joka toinen viikko, tai tarvittaessa useamminkin :)

Mukana ihanassa arvonnassa!

Anskutin
92/63 | 

Kylppäri kuivataan lastalla aina suihkun jälkeen, ja pestään viikoittain. Kunnon jynssäys hieman harvemmin tarpeen mukaan.

MEREEJA
100/63 | 

Kylppäri pestään kerran kuussa perusteellisesti. Viikkosiivouksen yhteydessä wc-istuin ja allas tarvittaessa.

Sirkkalampi
102/63 | 

Kylppärin siivoan pari kertaa viikossa, kerran kuussa "suursiivous".
WC-pöntön tarpeen mukaan useamman kerran viikossa ;)
Peilikaapin lasit ja suihkuseinän useamman kerran viikossa.

Pitkätukkainen
103/63 | 

Kerran viikossa tulee kylppäri pestyä ja imuroitua, ihan jynssättyä vain tarvittaessa harvemmin.

Tuollainen hiussieppari olisi varmaan todella kätevä...

Vierailija
105/63 | 

Juuri samoilla hankaimilla pesemme tarpeen mukaan mutta katosta lattiaan 3 krt vuodessa kiilloitusta ja viemärin pesua useammin

Vierailija
108/63 | 

Kylppäri jää meillä aina viimeiseksi siivottavaksi, parikin kuukautta onnistun välttelemään sitä :D Uusilla välineillä saattaisi siivousintokin kokea heräämisen!

Milwiina
113/63 | 

Likastuvimmat osiot kuten pesuallas ja pönttö kerran viikossa. Lattiat noin kerran kuussa. Suihkuseinät ja lattiasaumat noin kaksi-kolme kertaa vuodessa.

villasukka-81
Liittynyt12.2.2018
114/63 | 

pari kertaa kuukaudessa tulee kylpyhuone ja suihku siivottua - puulämmitteinen sauna useammin, koska sitä puun roskaa tuntuu tulevan niin paljon. vessa pestään kerran viikossa.

Taina V
119/63 | 

Kylpyhuoneet pestään joka viikko, tasot siivotaan joka päivä, samoin pöntöt.

Pujo
120/63 | 

Ei tarpeeksi usein. Välillä ihan hävettää ja pitää käydä "salaa" siivoamassa yllätysvieraiden saavuttua. :)

Miijukka
121/63 | 

Muutaman kerran vuodessa pestään perusteellisesti mutta joka viikko pienemmin.

Matilde
125/63 | 

Joka päivä pientä putsausta, että yleissiisteys säilyy. Kerran viikossa kunnollinen siivous ja puhdistus.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla