Jos inkkarileikit innostavat perheen pienimpiä ja leikkiteltta tulisi tarpeeseen, kannattaa osallistua arvontaan meidän InstagramissaTÄÄLLÄ. Suloiseen leikkitelttaan mahtuu monta ystävää kerrallaan ja siellä voi supsutella salaisuuksia. Päiväunet maistuu myös leikkiteltassa ja satuja siellä on luettu paljon. Arvonnan voittaja saa valita itse Tiipiin värin Jollyroomilta.

Arvonnan sponsoroi Jollyroom.fi

Viime kesänä tehtiin itse vanhoista aidanseipäistä inkkariteltta, siihen löydät ohjeet täältä. Inkkarileikkeihin kuuluu toki myös itsetehty jousipyssy, joka oli viime kesän yksi suosikeista.

Viikonloppu meni vappua juhliessa, pihaa laitellessa ja kesäkeittiötä kunnostaessa. Iso urakka oli laittaa lettuliiteri talven jäljiltä kesäkuntoon. Urakan jälkeen kutsuttiin ystävät pitkän pöydän ääreen vappuherkuille ja simalle. 

Tervetuloa toukokuu ja aurinkoiset päivät! Tarkoitus olisi kunnostaa pihaa, laittaa kasvimaata ja suunnitella uutta terassia. Katsotaan, mitä kaikkea saadaan tehtyä! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla