Kukat kuuluu meidän pääsiäiseen ja on lupaus kesästä. Keräsin tähän muutamia kuvia pääsiäisasetelmista. Neulauhuovutettu pupu pääsi narsissien tyvelle istumaan. Ohjeen pupuun löydät täältä.  Itsetehty yrttilauta on taas täynnä taimia ja kannattelee sanomalehdestä tehdyt istutuspotit. Myös värikkäät tulppaanit, omenapuun oksat maljakossa ja sipulikukat tuovat kevään kotiin. 

Ohjeen istutuspotteihin löydät TÄÄLTÄ. 

Ohjeen kipsikulhoon löydät TÄÄLTÄ.  Kukkien seuraksi voit kylvää rairuohon tai askarrella paperiperosia. Paperiperhoset toimivat myös virpomisvitsojen koristeena. Ohjeen paperista tehtyihin perhosiin löydät TÄÄLTÄ. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla