
Toffeesydänten innostamana tehtiin myös mansikkamarmeladeja sydänmuotteihin. Vannoutuneena vihreiden kuulien ystävänä nämä marmeladit maistuivat herkullisilta ja katosivat varsin nopeasti parempiin suihin. Tämä herkku on todella helppo ja nopea valmistaa hillo-marmeladisokerista.
Samalla tulee käytettyä pakastimen ylimääräisetkin marjat. Yksi satsi tehtiin myös puolukasta sekä toinen mustikoista. Mansikasta tehty marmeladi taisi olla kuitenkin lasten mielestä parasta. Ihana lahja vaikkapa ystävänpäivänä.
Marjamarmeladit n.650 g
- 500 g marjoja
- 6 dl hillo-marmeladisokeria
- 1/2 sitruunan mehu
- erikoishienoa sokeria pinnalle
Soseuta marjat blenderissä. Kaada hienoksi soseutetut marjat, hillo -marmeladisokeri ja sitruunanmehu kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä, kunnes sokeri sulaa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä jatkuvasti sekoittaen, kunnes seos sakeutuu (n.15 min).
Kaada valmis massa silikonisiin muotteihin ja tasoita pinta lopuksi veitsellä. Voit myös kaataa seoksen leivinpaperilla vuorattuun 26 x 26 cm:n vuokaan ja jähmettymisen jälkeen leikata palat pienellä sydämenmallisella piparkakkumuotilla. Jähmettymisen jälkeen pyörittele marmeladit hienossa sokerissa. Pakkaa marmeladit tiiviisiin rasioihin, joissa ne säilyvät kuukauden.
Katso resepti toffeesydämiin täältä.
Ihanan näköstä ❤️ Hyvä ja helppo ystävänpäivälahjavinkki ☺️
Emmi