Blogi on viettänyt hiljaiseloa muutaman viikon, mutta yllätyksekseni blogissa mustikkapiirakka -resepti on ollut ahkerassa käytössä poissa ollessani. Huomasin, että tätä reseptiä on jaettu yli 8000 kertaa! Enkä ihmettele, sillä piirakka on helposti muunneltavissa ja nopea tehdä. Katso resepti TÄÄLTÄ. Vadelmaa on riittänyt paljon tänä vuonna ja niiden innoittamana tehtiin piirakka vadelmaisena versiona. Siitä vasta herkullinen kuningatarpiirakka tulikin ja seuraavaksi lisätään joukkoon vielä mustaviinimarjoja. 

Ollaan oltu koko perhe lomalla ja pakkohan se on ollut ottaa kaikki ilo irti auringosta. Olen viettänyt hetken lomaa somesta ja kamerakin on ollut huollossa muutaman viikon. On seilattu järvellä veneellä, nukuttu hyvin, uitu ja unohdettu ajankulku. Herätty joutsenten lauluun aamuisin ja paistettu räiskäleitä rannalla yömyöhään. Rakastan kiireetöntä olotilaa, ahmin aurinkoa talven varalle varastoon. Sillä tiedän, että katselen näitä valokuvia joskus hyytävän kylminä pakkaspäivinä ja haaveilen kesästä.

Tiedän, että kohta alkaa taas aikataulutettu arki, jossa ei ole varaa mennä niin kuin tahtoo. Lasten päiväkodit, esikoulut ja harrastukset kolkuttelee jo kulman takana. Aika aikaansa kutakin, loman jälkeen se arki tuntuu taas hyvältä. Kunhan saan kerättyä ensin punaviinimarjat ja mustaviinimarjat talven varalle talteen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla