Pieniä "sopeutumisvaikeuksia" on ollut ilmoilla, sillä kesäloma lähenee pian loppuaan.. Tämä viikko on saatu nauttia vielä kiireettömistä aamuista ja siitä, ettei kenenkään tarvitse lähteä yhtään mihinkään. Paettiin mökille kesäloman viimeiseksi viikoksi lasten kanssa heti edellisen reissun perään. Kyllä sitä ehtii taas talven olla kotona ihan tarpeeksi kyllästymiseen asti.

Lapset on toivoneet pitkään, että pääsevät kalastamaan ja käydään mökin läheisyydessä saarireissulla.  Onneksi yksi aurinkoinen päivä riitti meille, sillä niitä ei tänä kesänä ole ollut kovin montaa! Kiitos Crocsin,  mullakin oli retkellä supermukavat kengät jalassa (Busy Day). Helpot, mukavat ja suloisetkin vielä- juuri sopivat kesälomailuun ja rannalle! 

Lähdettiin "suurilla" puheilla ja isoilla toiveilla varustettuna järvelle. Neiti oli ensimmäistä kertaa elämässään kalastamassa. Istui prinsessamaiseen tyyliinsä veneen keulaan. Viritti siimansa, heitti ne järveen ja toivoi kuhaa (koska valkoinen kala on kuulemma parempaa). Hymyilytti ja koitin selittää neidille, ettei se kala yleensä ihan noin vain nappaa! :D Noin kymmenen minuutin päästä kuitenkin nappasi. Ja olihan sielä kuha- tottakai! Taitaa se kalastajasuvun perinne kulkea prinsessalla verissä.. 

Nuorin kapteeni totesi viimeisenä veneessä huokaillen; "kyllä mustakin vielä kalamiäs tulee..!". Uskoisin, että ehtii kalastaa vielä eläessään monta kalaa.. :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla