Pääsiäinen on jo ovella. Kokosin tähän muutaman idean, jotka toteuttaa edullisesti ja helposti. Lapset rakastaa pääsiäisaskartelua, yhdessä olemista ja tekemistä. Kaapista löytyvillä materiaaleilla voi tehdä jo paljon. 

Kananmunankennoon tehty pääsiäiskoriste on hauska tuliainen tai koriste omaan kotiin. Kortisteltiin kenno vanhoista piirrustuslehdistä löytyvillä kuvilla. Istutettiin raeruohoa kananmunankuoriin kennoon koristeeksi. Kynttilää ei saa jättää valvomatta palamaan ja turvallisin vaihtoehto on ostaa koristeeseen Led -tuikku. 

Kananmunat maalattiin vesiväreillä ja tekstit painettiin leimasimilla. Helmet & rautalanka pujotettiin kuivumisen jälkeen. Koristeet voi laittaa koivun tai omenapuunoksiin roikkumaan.

Osa taimista kasvaa liitutaulumaaleilla maalatuissa säilyketölkeissä. Taimen nimen voi kirjoittaa liitutaulutussilla tölkkiin ja antaa tuliaisena vaikkapa ystävälle. Ihana auringonpaiste on saanut haaveilemaan jo kesästä. Varsinkin lukiessani arvontaan osallistuvien kommentteja unelmien puutarhasta. Tuli kesäinen ja ihana fiilis, kiitos jokaiselle kommentin jättäneelle! 

Puutarha-aiheisien lehtipaketin voittaja on selvillä. Arvonnan voitti kommentti 34/63, nimimerkillä Kati 100% outdoor.  

"Tiloja, näkymiä ja toiminnot oikeilla paikoillaan. Minun unelmaani kuuluu valtava keittiöpuutarha kera kasvihuoneen. Nykyisen talon mukana tuli valtava parveke, jota alkuun ihmettelin. Nyt en voisi olla siitä onnellisempi. Katetun partsin alle mahtuu valtava määrä koriste- ja hyötykasveja. Ja kahvit saa juoda rauhassa, vaikka ulkona vähän sataisikin. Kasvihamstraajana haluan kasvikirjon mahdollisimman suureksi" :)

Onnea Kati. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla