Piparkakkutalon koristelua ja flunssan parantelua

Muutama viikko ollaan oltu vuoronperään kunnon flunssassa kuumeiden kera ja paranneltu sitä kotosalla. Onneksi ihan kotihoito (herkkuhoitoon) ja lepoon yhdistettynä on tepsinyt toistaiseksi. Tutustuin Hyvä Terveyden ja itsehoitoapteekki.fi:n yhteistyökampanjan tiimoilta Itsehoitoapteekin nettisivuihin ja juttuarkistosta löytyikin paljon hyödyllistä tietoa. Näin kaamoksen aikaan tuntuu, että D-vitamiinia ei voi saada tarpeeksi ja myös pikku väsymys on vaivannut meitä jokaista. Vitamiiniasiat oli saatava kuntoon sekä päivitettyä ja itsehoitoapteekin juttuarkistosta löysin monta artikkelia vitamiineista luettavaksi. Onneksi joululoma alkaa ihan pian ja muutamia pieniä juttuja piristykseksi on tehty kotosalla! Kuten leivottu ja koristeltu piparkakkutalo Ikean suloisilla karkeilla.

Sain myös arvottavaksi pienen Orion Pharman tuotepaketin, josta on varmasti jokaisessa lapsiperheessä iloa! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 14.12 mennessä. Muista jättää nimimerkki ja mielellään sähköpostiosoite myös kommenttiin! Instagramista, klik. voit kurkata minkälainen tuotepaketti on kyseessä. Onnea jokaiselle!

Kommentit (75)

Elukka-75

Flunssan sairastaminen näin joulun alla on ikävää :/ Pikaisia paranemisia.

Mukaan arvontaan!

Allepi

Todella hieno idea nuo "kuuset",harmi kun oma piparkakkutalokylä on jo tehty. Ensi vuonna sitten. 

Hensu

Osallistun arvontaan! Ihana talo! Parantukaahan pian, niin mekin yritetään :)

 

 

 

Marleena79

Ihana piparkakkutalo! Ja kiva arvonta :) Itsekin olen tänä syksynä ymmärtänyt d-vitamiinin tärkeyden.

Marleena

Irene Raahesta

Onpas suloisen näkönen piparitalo...paranemista teille! Ja tietysti mukana arvonnassa

Marionella

Mukana ollaan! Onpas kyllä kiva piparitalo. Mullakin tuolla taikina odottelee leipojaansa jääkaapissa..

Matilde

Onpa ihana piparkakkutalo! Haluan osallistua arvontaan!  Iloista joulumieltä! Toivottavasti flunssa on jo parantunut ja kaikonnut. 

Goldenarm

Inkiväärinpalasia Punnitse ja säästästä; niillä on ohitettu moni alkava flunssa!

tiiti66

Talo on hieno! Ja paketti todellakin lapsiperheessä t arpeellisia juttuja. Mukana arvonnassa siis..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram