Kasvimaalle tarvitsee taas "suojelevia" hopeasiipiä välkyttelemään linnut pois herkuista. Nämä suloiset ja auringonvalossa välkkyvät perhoset teet helposti vanhoista säilyketölkeistä.

Puhdista hopeanvärisiä peltipurkkeja ja leikkaa ne varovasti saksilla auki. Taivuta ne suoriksi. Piirrä tussilla nurjalle puolelle kaavojen (tai piparkakkumuotin) mukaisesti ääriviivat. Voit piirtää pelättimen toki myös vapaalla kädellä. Leikkaa perhoset tölkistä irti askartelusaksilla. Tee reittimellä tai naskalia ja vasaraa avuksi käyttäen aukko perhosen pään tienoille. Taivuta ohuesta rautalangasta myös kippuraiset tuntosarvet sekä ripustusnaru ja kiinnitä ne aukosta perhoseen. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla