Yrtit ja taimet menevät helposti sekaisin ilman nimikylttejä. Olen aikaisemmin tehnyt nimikylttejä pyykkipoikiin leimasimella ja tussilla kirjaillen. Tänä vuonna maalasin liitutaulumaalilla pyykkipojat, jotta kylttejä voi käyttää myös ensi vuonna. Pyykkipoikia on helppo siirtää ja ne pysyvät hyvin taimipotissa paikallaan. Helppo ja edullinen askartelu on hauska tuliaislahja myös puutarhaihmiselle. 

Tee näin: Maalaa pyykkipojat liitutaulumaalilla ja anna kuivua muutama tunti. Kirjaile liitutaulutussilla pyykkipoikiin yrttien nimet. Liitutaulutusseja saat ostettua useista askartelukaupoista. 

Ohjeet itsetehtyihin taimipotteihin löydät TÄÄLTÄ. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram