TÄNNE!

Tämä remonttihan alkoi kellarissa jo viime talvena, mutta jostain kumman syystä se jäikin siihen "hyvään" alkuun pitkäksi aikaa.. MUTTA NYT homma on edistynyt ihmeeksemme jo aika hyvään malliin ja vierashuone on valmis ottamaan ensimmäiset vieraat pian vastaan.. Mikäli ei muuteta sinne itse, hih..

Ihan kahdestaan ollaan vierashuonetta ja rappuremppaa puurrettu kellariin iltaisin lasten mennessä nukkumaan ja viikonloppuisin pienellä budjetilla. Ensimmäinen työllistävä asia projektissa on ollut vanhat rappuset naulakkoineen. Tuokin projekti osottautui vähän isommaksi, kuin osasimme edes aavistaa silloin, kun yhtenä sunnuntai iltana aloimme vanhoja seiniä ja rappusia kaivamaan suurella innolla esiin.  Ja voi olla, että koko remontti olisi jäänyt siihen, jos olisimme tienneet mikä urakka odottaa..

Yhtään helpotusta ei tuonut rappusiin SUPERlujalla liimalla liimatut huopapalat, jotka ovat nyt onneksi historiaa! Saatiin lopulta vanhat rappuset esiin ja ne hiottiin ja maalattiin Betoluxilla valkoisiksi.  Vanha helmipaneeli kaivettiin rappukäytävän seinistä ja katosta kokonaan uuden alta esiin. Helmipaneelit saivat jäädä alkuperäiseen loistoonsa. koska olivat onneksi tosi hyvässä kunnossa uuden paneelin alla.

Toki listat ja muuta pientä täältä vielä puuttuu, niiltä suljetaan nyt silmät vähäksi aikaa :) Vierashuoneen tapetiksi valittiin Pihlgren&Ritolan harmaan Wiener-Jugendin pähkäilyn jälkeen. Tuo tapetti tuntui sopivan rauhalliselta yhdistettynä muuhun värimaailmaan kellarissa. Kaikki seinät myös maalattiin uudelleen ja tarkoituksella rosoinen ilme sai kellarissa säilyä.  Rautaisen vuodesohvan löysin nettikirppikseltä, mutta muuten kaikki huonekalut tänne löytyi autotallista pienen kunnostuksen jälkeen. Niinkuin tämä vanha naulakko, joka on odottanut pitkään kunnostusta ja uutta maalia..

Myös muutamalla eurolla kirpparilta löytynyt vanha peltinen apteekkikaappi pääsi nyt vihdoin seinälle.  Pientä viimeistelyä toki sinne ja tänne on vielä tuloillaan, mutta aika suuria muutoksia on jo kellarissa näkyvillä.. Kellari on vihdoin siinä mallilla, että sinne voi vetäytyä lukemaan tai istumaan iltaa porukalla!

Seuraavana projektina on vanhasta puuliiteristä valmistuva pyykkitupa, siihen palataan taas joskus.. Kunhan intoa ja aikaa taas löytyy!

Kommentit (3)

omppupomppu
4/3 | 

Hyvältä näyttää :) mekin asutaan rintsikassa mutta ollaan muuttamasa ihan uuteen taloon vuoden päästä.Oon odottanu sitä niin kovasti.

annika
5/3 | 

Hei, tulipa kiva huone. Mitä materiaalia muutes toi lattia (harmaa) on, en erota kuvan perusteella?

----
6/3 | 

Näyttää nopeasti tehdyltä tavalliselta vanhalta huoneelta ja vielä vanhoja kuluneita astioita yms. Jutun pointti oli mikä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla