Maailman paras kakkupuffet kaupungin laidalla..

Jos Tampereen suunnalle on reissua, kannattaa poiketa Lapinniemen kylpylän läheisyydessä olevassa Ansarissa kahvilla. Jos Marjamäen Pajutila on tuttu, niin varmasti pidät tästäkin paikasta. Nimittäin kahvila on osa Pajutilan laajennusta ja tarjolla on samoja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia, italialaisia parilaleipiä sekä erikoiskahveja ja gourmetteetä. Kahviasta voi ostaa myös sisustus- ja lahjatavaroita, sekä istua lukemaan inspiroivia kirjoja kahvihetken ajaksi. Kahvilassa järjestetään myös musiikki-iltoja ja Ansaria voi vuokrata yksityistilaisuuksiin.

Moni olikin jo huomannut meidän kodista jutun viimeisimmässä Unelmien Talo&Koti lehdessä. Suuri kiitos kuuluu Ilona Pietiläiselle ja taitavalle valokuvaajalle Hanne Maleniukselle. Meillä oli mukava kuvauspäivä ja monta kaunista kuvaa, jotka jäivät muistoksi.. Kiitos myös ihanasta palautteesta juttuun liittyen! Niitä on ollut mukava lukea sairastuvalla kotona! Eiköhän paranemisen merkkejä olisi aika olla jo ilmoilla, niin pitkään täällä on kotona sairasteltu vuoronperään! Mieli haikailee jo äkkiä ulos aurinkoon ja liikkeelle!

Ihanaa viikonloppua! Halauksin, Anni

Kommentit (5)

7/5 | 

Jaa, kaupassa mietinkin tuon lehden ostamista, mutta hyllyynhän se jäi. Nyt lienee selvää, että pitäähän tuo käydä kotiuttamassa. Inspiskuvia ei voi koskaan selailla liikaa, pian nimittäin päästään muuttamaan ihka omaan kotiin, tätä on odotettu niiiin pitkään!! :)

-Tähtityttö-

8/5 | 

Kauppakärryihin pujahti lehti, jota juuri äsken iltapäiväteellä selailin ja silmiini osui teidän suloinen Huvikumpunne. Tuli nostalginen olo, koska meidän huvilaamme moni on nimittänyt samalla Huvikumpu -nimellä. Lasten ollessa pieniä väriäkin löytyi samaan tapaan. Nykyistä tunnelmaa pääset aistimaan halutessasi blogistani Koti meidän. ;) Tervetuloa visiitille ja kiitos hyvästä vinkistä! tuikku

9/5 | 

Ihana juttu oli lehdessä :) toivoisin kuitenkin sun palaavan blogspotin puolelle, täällä tätä blogia on todella vaikea lukea :(

10/5 | 

Täytyykin käydä katsastamassa tuo paikka. Oli kyllä iloinen yllätys, että olitte lehdessä. Aivan ihana juttu teistä ja niin kauniita kuvia ja hyvä juttu! :) Tuli oikein iloiseksi kun niitä katseli ja inspiroituu lisää. :)

T:Maikku (Villa Maikku)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla