Ystävänpäivä lähestyy ja mietittiin lasten kanssa minkälainen "ystävänpäiväkortti" tehtäisiin näiden itsetehtyjen jalkakylpykuulien mukaan. Kaapista löytyi pyöreitä kakkupapereita, joista muotoiltiin pienet perhoset. Perhosen saa laittaa ikkunaan roikkumaan ja sen siipeen voi piilottaa pienen viestin ystävälle. 

Näiden tekeminen on todella yksinkertaista ja helppoa. Tarvitset kaksi samankokoista pientä kakkupaperia. Nämä meidän on ostettu Prismasta. Taittele paperit n. 1 cm taitoksella haitariksi. Taita keskeltä ja kiinnitä siivet yhteen ohuella kaksinkertaisella ompelulangalla. 

Katso ohje lahjapaperista tehtyihin perhosiin ja heijastavaan perhoseen. Ystävänpäivän kortiksi sopii hyvin myös itsetehty raaputettava arpa- katso ohje täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla