Tämän vuoden mustikkasato alkaa olla kypsä ja melkoinen sato näyttääkin olevan tulossa!

Lapsuuden ehdoton herkku oli mustikkamaito. Niin helppo ja yksinkertainen tehdä ja taisi tästä vitamiinipommista tulla omienkin lasten suosikki. Marjavartaiden ja lettujen lisäksi. 

Mustikat upposivat herkullisesti myös bostonkakkuun. Reseptin tähän herkkuun löysin täältä, klik. Fariinisokeri ja mustikat tekevät kakusta mehevän, maistui pala jos toinenkin.. :)  Ja luulen, että tätä kakkua tullaan tekemään vielä uudestaankin monta kertaa! 

Talveksi on kerättävä vielä pakkanen täyteen mustikoita. Ihan parasta herkkua aamuisin talvella kohmeiset mustikat smoothieiden, puuron ja turkkilaisen jogurtin kanssa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla