KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Äitienpäivä lähestyy ja mietittiin, mikä olisi ainutlaatuinen lahja äidille. Käsintehty ja hyväntuoksuinen saippua on persoonallinen lahja, joka ilahduttaa varmasti.  Äitienpäivään sopii hyvin teeruusun tuoksu ja väriksi valittiin kimalteleva vaaleanpunainen. Muottina käytettiin tyhjää pringles-purkkia. 

Teeruusu on allergeeniton elegantti kukkaistuoksu, joka ei ole ihan perinteinen. Tuoksu sisältää viinimarjaa, bergamottia ja sitruunaa. Se sisältää myös ruusua ja orvokkia. Pohjalla pehmeää puuta, ambraa ja myskiä makeutettuna ripauksella vaniljaa. Koko asunto tuoksui näitä tehdessä huumaavalle ja valmiista massasta tuli upean kimaltelevaa. Kirkkaassa saippuamassassa mica-värin kimallus tulee hyvin esiin ja tekee siitä upean hohtavaa. 

Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan pienestä tuoksukaupasta. 

Teeruusun tuoksuinen saippua n.9 kpl (Tekstin päältä klikkaamalla pääset tuotetietoihin)

Sulata saippuamassa vesihauteessa varovasti hämmentäen. Varo, ettei joukkoon roisku pisaraakaan vettä. Sekoita mica-väri ja tuoksu sulan massan joukkoon. Puhdista pringles purkki astianpesuaineella ja kuivaa huolellisesti. Vuoraa purkki leivinpaperilla ja kiinnitä se pienillä teipinpaloilla purkin reunaan kiinni. Kaada tuoksuva massa purkkiin ja anna jäähtyä n 3h. Kun saippuamassa on kovettunut, poista pringlespurkki ympäriltä ja leikkaa terävällä veitsellä saippua n. 9 osaan.  Koristele purkit haluamallasi tavoilla. Nämä purkit koristeltiin decoubace -tekniikalla ja teipeillä. Lisää koristelutekniikasta voit lukea täältä.

Purkki rakkaudella tehtyjä saippuoita odottaa äitienpäivää.  Käsintehty saippua sopii hyvin myös lahjaksi vaikkapa opettajille koulun päättäjäisinä. Lisää ideoita kotikosmetiikkaan löydät täältä. 

Kommentit (3)

Yks äiti vaan
4/3 | 

Onpas ihana ja varmasti ilahduttava lahja! Hellii kaikkia aisteja! Hieno idea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla