Kaupallinen yhteistyö Särkänniemi Oy

Päästiin viikonloppuna kummittelemaan Koiramäen kummitusjuhlaan. Lapset ovat tänä vuonna innostuneet erityisellä tavalla Halloween-hassutteluista ja tuo tapahtuma oli kovin odotettu. 

Juhlaan sai pukeutua Halloween- asuun ja tapahtumassa vilahtikin vaikka kuinka paljon polvenkorkuisia pieniä kummituksia ja noitia. Valmistautuminen ja pukeutuminen juhaan olikin yksi tärkeimmistä asioista lasten mielestä. 

Koiramäen kummitusjuhla oli juuri viisi ja kuusivuotiaille sopiva ja kummitusjuhlan aikana Koiramäessä seikkaili myös hauska kummitusperhe (kuulemma samaa sukua meidän pienen lakana kummituksen kanssa). Koko koiramäki oli naamioitu hämähäkinseiteillä, hämähäkeillä ja kummitusjuhlien henkeen sopivasti. 

Parasta lasten mielestä oli kepposkierros ja kummitustanssit. Paperipussukat, joihin sai kerätä eri pisteiltä karkkia, kunhan vaan uskalsi kysyä; "karkki vai kepponen." 

Noita Koukkunokan loitsukoulu oli myös lasten mieleen ja puuhapajassa pääsi askartelemaan hämähäkkejä paperista. Kaupungin Raatihuoneelta löytyi ällöttävien juttujen huone. Lapset kihisivät jännityksestä tutkiessaan ällöpurkkeja ja ällötuoksuja. 

Viimeisenä illalla lapset totesivat onnellisina päivän olleen vuoden hauskimpia, joten tapahtuma oli ehdottomasti vierailemisen arvoinen.  Koiramäen Kummitusjuhla on avoinna vielä lauantaisin 29.10 ja 5.11. Voit katsoa tapahtumasta lisää tietoa täältä. Jos juhlavieraat rohkenevat pukeutua teeman mukaisesti, on heti portilla luvassa hauska yllätys.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla