Pieni puu auringonpaisteessa ja puutarhaunelmia

Menin hakemaan kevään ensimmäisiä kukkia puutarhamyymästä auringonpaisteen siivittämänä. Sillä sormet huutavat jo multaan upottamisen puolesta ja varpaat unelmoivat nurmikolle astelemisesta paljain varpain.

Kukkameri huumasi puutarhamyymälässä täysin, mukaan tarttui orvokkien ja krookuksien lisäksi myrtti. Eikö olekin hurmaava?

Myrtti tarvitsee paljon aurinkoa ja muutaman kerran viikossa vettä. Toivotaan, että se säilyisi hengissä meidän kotona. Elämä on kuitenkin aika ihanaa. Ja ihan kohta koittaa aika, kun ulos voi astella paljainvarpain.

Auringon siivittävänä leivottiin myös vohveleita ja suunniteltiin viikonlopun tulevaa synttärijuhlaa! Koti täyttyy pian viisivuotiaan ystävistä ja luulen, että meno on aika vauhdikasta.

Kesän maut lautasella, ihanaa viikonlopun odotusta.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla