Pieni pääsiäiskoriste lasten kanssa kotiin..

Tämän koristeen voi helposti toteuttaa lasten kanssa, melkein kokonaan ilman rahaa. Rairuoho istutettiin suoraan kananmuniin ja tuoksukynttilästä poistettiin kuori, jolloin se mahtuu myös kuoren sisään. Viirit ja pupu leikattiin tytön vanhan värityskirjan kannesta. Myös kiiltokuvat yms. käyvät tähän hyvin. Lapset jännittävät joka aamu, onko kana muninut! ;) Pieniä arjen piristyksiä sairastuvalla..

Halauksin, Anni

Kommentit (6)

Tämä on niin suloinen! Täytyy testailla osattaisiinko meilläkin tehdä samanlainen.

Onpa ihana idea! <3 Tämä sopisi hyvin meillekin toteutettavaksi, kiitos taas kivasta ideasta! :)

Aila Mikkonen

Tuohon munankuoreen kannattaa laittaa sinitarrasta pieni pyöreä nauha pohjalle, jotta muna ei keikkaa ja kynttilä sytytä pöytäliinaa, jos pidetään kennosta ulkona.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012