Viikonloppuna juhlittiin meillä kotona pienen pojan nimenantojuhlaa. Juhlat oli rennot, mukavat ja koska tilaa ei ole meillä kotona mitenkään mahdottomasti, rajattiin juhlat koskemaan vain sukua. Sukuakin on jo paljon ja meitä olikin täällä yli 30 hlöä. Meidän pieni sai nimekseen Edvin Leonidas. Pitkään järjesteltiin juhlia ja koristeltiin koti metsä -teemaan. Juhlien jälkeen iski haikea olo- tätä päivää oli niin pitkään odottanut ja toivonut. Onneksi muistona on monta valokuvaa. 

Söpöt tossut ja rusetin juhliin saatiin forminisandmommies ilta. Niin ihanat pienet nahkaiset mokkasiinit ja rusetti on suomalaista käsityötä. Pieniä mokkasiineja ja käsintehtyjä asusteita on verkkokaupassa vaikka kuinka. Edvin otti ensimmäiset juhlansa rauhallisesti, sylejä pienellä oli monta. 

Koristelin kakun metsäteemaan sopivaksi tytön Fleich -figuureilla, mustikanvarvuilla ja viirinauhalla. Nimen kakkuun painoin leimasimilla. Kakku oli tavallinen 10 kananmunan täytekakku. Täytteeksi kakkuun tein valkosuklaamoussen (tuorejuustoa, vispikermaa ja valkosuklaata). Kostutin kakun kondensoidulla maidolla ja vadelmamelballa. Kokosin kakun käyttäen kakkuvuokaa ja lopuksi ripottelin päälle valkosuklaarouhetta. Pöytäkoristeina oli puunoksia, käpyjä, hortensiankukkia, pihlajanmarjoja ja kynttilöitä. 

Omat kyynelkanavat sai aukeamaan Anna Puun Mestaripiirros, Lohtu ja Lainaa vain -musiikkiesitykset. Isosisko innostui myös soittamaan Ukulelellä yhden kappaleen sitten, kun suuri osa vieraista oli jo lähtenyt kotiin. Näissä kappaleissa on mielettömän kauniit sanat. 

 

Kommentit (1)

Emilia
2/1 | 

Ihanat, Ihanat, IHANAT juhlat!
Onnea nimestä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram