Otettiin varaslähtö vappuun ja kuorrutettiin muutama munkki itsetehdyllä Omar -kastikkeella ja koristeltiin strösseleillä. Omar -kinuski on todella helppo tehdä ja maistuu taivaalliselta. Jos innostusta ja aikaa riittää munkit tai donitsit voi toki tehdä myös itse- katso resepti täältä. Meistä koristelu oli tällä kertaa kaikista hauskinta puuhaa ja kerrankin hommiin pääsi helposti ja nopeasti käyttämällä kaupan valmiita donitseja. 

Omar -kinuski 

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 pussi Omar-karkkeja

Lämmitä kerma kattilassa miedolla lämmöllä hämmentäen. Lisää joukkoon kuoritut Omar -karkit ja anna niiden sulaa kerman joukkoon. Anna kastikkeen jäähtyä ja sakeentua kylmäksi. Lusikoi kastike munkkien tai donitsien päälle ja koristele lopuksi strösseleillä. 

Katso ohje Omar -leivoksiinOmar -kääetorttuun ja Omar -jäätelöön.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla