Lapset tykkäävät liikkumisesta ja kiipeilystä puissa. Ylimääräistä energiaa on päästävä purkamaan pihalla puissa kiipeillen ja hyppien. Ja kyllä siellä kiipeilemässä aikuisetkin viihtyvät, niinkuin kuvasta näkyy! :) Isovanhempien pihassa on siihen mitä parhaimmat mahdollisuudet, sillä isäni on rakentanut lapsille pihaansa hienon köysiradan. Toki tämä vaatii hieman tilaa, mutta on silti melko yksinkertainen toteuttaa. Täällä kuluu helposti pitkä tovi ja pienet viliskantit ei paljon muuta ohjelmaa tarvitsekaan. Puista roikkumaan on tehty myös keinuja, puutikkaat ja välissä risteilee temppurata. 

Pihalle on rakennettu myös vanhan kaivon ympärille pieni suihkulähde, jossa kelpaa "kalastaa" ja kuunnella veden pulputusta. 

Ihan täydellinen viidakko pienille "apinoille" ja suuret kiitokset isovanhemmille kekseliäisyydestä. Ihanaa, kun lapsilla on paikka, jossa voi käydä temppuilemassa, ihan luvan kanssa. Hyppiä, huutaa ja kiljua riemusta. Luulen, että lapset viihtyvät täällä sillä välin- kun me lähdemme pienelle kesäretkelle ja melomaan Ahvenanmaaalle. Huomista on odotettu pitkään ja jännityksellä. Pieni irtiotto arjesta, sekä kahdenkeskeinen aika tekee varmasti hyvää. Ahvenanmaan luonto tarjoaa liikkumiseen ja melomiseen hyvät mahdollisuudet, kunhan aurinko vielä jaksaisi edes hitusen paistaa. Meidän reissua voi seurata myös Instagramissa, klik.  

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla