Tulin vain muistuttamaan, että huomenna on odotettu päivä! Sillä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa toteutettavat käsityömessut kokoaa saman katon alle monta upeaa tekijää! Messuille kannattaa varata paljon aikaa, sillä löytöjä tekee varmasti, koska messut ovat Euroopan suurimmat! Ja  Messuilta olen löytänyt joka vuosi parhaat uniikit joululahjat, kauniita käsintehtyjä vaatteita, koruja askartelumateriaalia ym. Messuilla on luvassa myös muotinäyöksiä, työnäytöksiä, askartelutori ja kahviloita. Täältä, Klik. voit tarkistaa messujen aukioloajat ja ostaa ennakkoon lippuja. 

"Suomen Kädentaidot -messut nostavat upeat kotimaiset tuotteet, käsityötaidot ja -tekijät jälleen estradille 13.–15. marraskuuta 2015, kun tapahtuma järjestetään jo 20. kerran. Juhlavuoden tapahtuma on värikäs ja elämyksellinen viikonvaihde täynnä ohjelmaa ja ostosmahdollisuuksia."

"Suomen Kädentaidot tarkoittaa laatua, kotimaisuutta ja rakkaut­ta käsitöihin. Kädentaidot on paikka, jossa tavataan muita käsitöistä innostuneita ja tehdään ostoksia satojen näytteille­asettajien osastoilta. Tämä uniikki ostoskeskus on avoinna vain kolmena päivänä vuodessa!"

Tätä pitsistä piparkakkutaloa ja massakarkkien tekoa voi tulla katsomaan Suuri Käsityö –lehden ja Kodin Kuvalehden osastolle (A-hallissa, kahvilan vieressä). Perjantaina klo 14-15. Lauantaina klo 12.30.13.30. Sunnuntaina klo 13-14. Toivottavasti nähdään pian! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla