Tätä hetkeä olen odottanut. Puutarha on kauneimmillaan ja pihan vanha omenapuu niin maagisen näköinen, että sen ohi ei voi kävellä ihastelematta. Puu on poikkeuksellisen iso ja sitä voisi vain ihastella aamusta iltaan. Tänä vuonna kukkia on tullut huikaisevan paljon. Tämä hetki on lyhyt ja haluttiin ikuistaa se näihin valokuviin.

Nämä vanhat puut on parasta meidän pihalla. Aurinkoisella säällä on vietetty aikaa lähes aamusta iltaan ulkona. Käyty puistoissa tapaamassa ystäviä ja kutsuttu lettukesteille kavereita meille. Lapsilla riittää puissa kiipeiltävää ja niiden alla on sopiva varjo leikkiä. Keinuja saa oksiin roikkumaan ja hiekkalaatikkokin on laitettu puun alle. Pystytettiin myös pieni Tiipii -teltta lapsille. Kukkasateessa siellä voi väritellä värityskirjoja ja supsutella salaisuuksia.

Aivan ihanan ja rennon Superior -kukkamekon sain Globe Hopelta. Se on täydellinen mekko kesään ja ihanan tuntuinen päällä. Mekossa on kaunis kukkakuosi ja se on valmistettu Neuvostoliiton aikaisista patjakankaista. Olen onnellinen tästä yhteistyöstä, sillä nämä Globe Hopen oivaltavat vaatteet ovat uniikin kauniita ja ajattomia. Jokaisen Globe Hope vaatteiden takana on oma tarina ja ne on valmistettu ekologisista lähtökohdista. Vaatteet on kestäviä vuodesta toiseen ja myös ihanan näköisiä. Olen jo pitkään ihaillut Gloge Hopen innovaatiokykyä loihtia vaikkapa vanhoista turvavöistä upeita laukkuja.

Toivotaan, että nämä aurinkoiset säät jatkuisivat ja tulisi oikea intiaanikesä.

Kommentit (1)

Clara
Liittynyt27.2.2018
2/1 | 

Niin kaunis ja mahtava omenapuu :)! Ja kaunis kukkakuosi ja ihanat värit mekossa :) omenapuun alla suloisessa tiipiissä suloiset lapsukaiset :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla