KAUPALLINEN YHTEISTYÖ. Tulihan ne pakkaset viimeinkin ja päästiin Saimaan reissulla kävelemään jäällä. Oli elämys lapsille, kun samalla reissulla meidän vastaan köpsytteli tällainen näky. Ja suurin elämys oli, kun poroille pääsi syöttämään jäkälää Willi Poro-kodalla

Saimaalla oli paljon tekemistä porojen syöttämisen, kodalla nuotion äärellä istuskelun ja luonnosta nauttimisen lisäksi. Niinpä jäähallissa luistelu ja keilaaminen jäi odottamaan seuraavaa kertaa. Tarkoituksena oli ehtiä kylpylän lisäksi käymään myös Angry Birds Activity Parkissa, joka kuului ehdottomasti lasten toivomuslistalle. Hauska sisäpuisto oli yllätys kokonsa puolesta ja niinhän siinä lopulta kävi, että puistossa juostiin neljä tuntia hiki päässä. Kamera pysyi mukana vain hetken, sillä se oli pian kannettava lukolliseen kaappiin, jotta pystyi itsekin hyppäämään tuonne pehmeiden vaahtomuovien sekaan! :) 

Puistosta luvattiin esitteessä näin: "Suuressa, kaksikerroksisessa aktiviteettipuistossa riittää tekemistä vaikka millä mitalla. Toisessa kerroksessa sijaitsee avaruusteemainen alue, jossa on ennen näkemättömiä aktiviteettipisteitä. Huippuhauskaa tekemistä löytyy kaikenikäisille, niin naperoille, teini-ikäisille kuin aikuisillekin." 

Teksti piti lupauksensa ja huomattiin juoksevamme puistossa yhtä innokkaasti kun lapset. Itse onnistuin saamaan mojovan kuhmun päähäni yrittäessäni pysyä naperoiden perässä muovituubissa, oli pakko koittaa hypätä myös lasten perässä Bag Jumpista ja möyriä Lazer -sokkelossa. :D 

Angry birds -puistossa kyläilyn jälkeen lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin polvet ruvella ja poskipäät nauramisesta kipeänä! Meidän kokemuksia Saimaan kylpylästä pääset lukemaan täältä, klik. 

Kommentit (5)

Eva
7/5 | 

Ymmärrän, että sponsoroitua tuotetta/palvelua pitää blogissaan kehua, mutta mahtaako olla lystiä tolla pororaukalla narun päässä seisoskella? Ei ainakaan meitä houkuttele Saimaalle, päinvastoin :(

Anni-Maria Lehto
Liittynyt8.1.2014
8/5 | 

Kirjotus perustuu ihan omaan mielipiteeseen kyseisestä paikasta, vaikka olisikin yhteistyötä. :) Kuvan poro ei liitty yhteisyöhön millään muulla lailla, kun että sattui vastaamme köpsyttelemään. Tuo kyseinen firma tarkemmin tutkittuani tekee myös kanootti, kelkka ym. Matkailua Saimaalla. Harmi, jos kuvassa oleva poro sai sinut tosiin aatoksiin Saimaasta. Meidän mielestä oli huippu kiva paikka!

Oma blogini: kodinkuvalehti.fi/ruususuu
Somessa: Instagram : Facebook : Blogipolku :
Anni Lehto

Suski
9/5 | 

Hei
Samaa katoin minäkin, miksi pitää poroja tuoda seisomaan lappeenrantalaisen kylpylän pihaan? Kanootit ja kelkat on tietty ihan eri asia..

00
10/5 | 

Heippa. Upean näköinen paikka ja luonto! Porojahan on kautta aikojen käytetty poroajeluun ym. Eivät nuo porot varmasti ole narussa kuin osan ajastaan. Kauniita kuvia sulla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla