Ystävänpäivä lähestyy ja tehtiin muutama ystävälle erinomaisesti sopiva herkku. Nämä suklaakupit tekee todella nopeasti ja helposti. Täytteeksi voi laittaa oman maun mukaan jäätelöä tai vaikka kinuskimoussea, hasselpähkinärouhetta ja marjoja. Tumma suklaa ja herkulliset marjat sopivat täydellisesti yhteen. 

Ystävänpäivän suklaakupit n. 10 kpl

  • 150 g tummaa suklaata (suklaapitoisuus 65-70%) temperoituna
  • jäätelöä, kinuskimoussea, kermavaahtoa
  • marjoja tai hasselpähkinärouhetta pinnalle

Kaada silikoonisiin muotteiihin temperoitua tummaa suklaata ja sivele se pullasudilla muotin reunoihin. Anna suklaan jäähtyä muotissaan muutama minuutti. Sivele vielä toinen kerros ja anna jähmettyä kokonaan. Napsauta sydämet muoteista lautaselle. Valmista täyte. (katso ohje kinuskimousseen.) Täytä ja koristele marjoilla sekä hasselpähkinärouheella. Tarjoile heti. Ystävänpäiväksi sopii hyvin myös Omar -juustokakkuleivokset. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla